Nieuwsregel

- Neem ook zoveel mogelijk deel aan tornooien die de clubs inrichten, het helpt je club in de rangschikking datums kiezen voor Zomer- en Wintertornooien.
- Neem toch al maar eens contact op met je Club... ze kunnen beperkt Petanque toelaten... buiten...
- UITSLAGEN doorsturen van Wintertornooien en Zomertornooien...
- Jeugdtraining op ? ? 2021 om 10u tm 12u in PC ?... contact opnemen met Rudi Vansnick.
- Bekeruitreiking 2019-2020 zal plaatshebben op Zomercircuit KPC Schorpioen van 15 september 2021.
- Bekijk ook af en toe eens onze Facebookpagina.

Na Corona 2

Beste club bestuurders,
Beste sportvrienden,

U zal wellicht het bericht van PFV hebben gelezen op de sociale media, de website of via de mail die deze middag werd verstuurd. Wij namen ook kennis van deze richtlijnen. De regels opgelegd door de federale overheid, aan de hand van een ministerieel besluit, hebben de deur op een kier gezet voor sportieve activiteiten. Weliswaar is dit maar een druppel op de hete plaat van de clubs. Het is duidelijk dat de clublokalen nog niet mogen geopend worden, zelfs niet wat betreft de sanitaire faciliteiten.

Naast de opgelegde maatregelen van de federale overheid, en de PFV-richtlijnen dient elke club ook rekening te houden met de maatregelen die door de gemeentelijke overheid worden opgelegd. Exact een maand geleden heb ik de schepen van sport van elke gemeente waar in Oost-Vlaanderen waar een club gevestigd is gecontacteerd. Gezien er nu duidelijkere regels komen van de federale overheid, zal ik in de komende 48 uur opnieuw een mail sturen naar die gemeenten. Voor sommige heb ik al informatie gezien/ontvangen en ga ik die ook samenbrengen in een overzicht. Deze lijst zal regelmatig worden bijgewerkt met de informatie die we ontvangen.

In de volgende fase zullen wij proberen van die gemeenten de financiële of andere modaliteiten te ontvangen die zij zullen aanbrengen als steun naar de (sport) verenigingen. Wij vinden dit onze taak als provinciale raad om onze clubs de nodige ondersteuning te bieden, hulp aan te reiken waar enigszins mogelijk. Zodra wij informatie kunnen bekomen zullen we niet nalaten om jullie te berichten.

Hou jullie zoveel mogelijk aan de opgelegde maatregelen, maar vooral hou jullie en julie familie gezond.


Namens bestuur PFV Oost-Vlaanderen.

met sportieve groeten,

Vansnick Rudi   voorzitter
Petanque Federatie Vlaanderen - afdeling Oost-Vlaanderen
Dendermondesteenweg 143   9070  Destelbergen (Belgium)
Mail : secretariaat@pfv-ovl.be
GSM : 0475/28 16 32   -  Tel.  : 09/329 39 16


Hits: 2072